Inici -> RSS

Subscriure'm al servei de RSS

Logo RSS


Què m'ofereix el servei RSS de www.sonservera.es?

El Servei RSS de sonservera.es ofereix la possibilitat de subscriure's a:

Què és l'RSS?

L'RSS és un format que permet la subscripció gratuïta a la informació que millor s'adapta a allò que l'usuari desitja d'una manera ràpida i actualitzada

Per a què serveix l'RSS?

L'RSS és un servei que facilita l'accés a la informació d'una web que actualitza amb regularitat la seva informació, aconseguint que l'usuari subscrit obtingui al moment les novetats que s'han produït en la informació què sigui del seu interès.

Qualsevol usuari es pot subscriure a un servei RSS i obtenir les darreres notícies enviades al seu lector RSS.

Com puc obtenir el servei RSS i com em puc subscriure?

Per poder utilitzar el servei RSS i rebre continguts, l'usuari ha de disposar d'un lector d'RSS. Existeix una gran varietat de lectors RSS.

Poden establir-se tres categories de lectors:
- Lectors d'escriptori: s'instal·len a l'ordinador de l'usuari
- Lectors en línia: no necessiten instal·lació. N'hi haurà prou amb donar-se d'alta en el lloc del lector per utilitzar-ho.
- Lectors des dels navegadors: alguns navegadors i gestors de correu (com ara Firefox, Nestcape, Opera, Thunderbird, etc .) els inclouen en els seus programes com a servei de valor afegit

Un vegada que l'usuari disposi del lector RSS haurà de triar aquells serveis RSS que siguin del seu interès i dur a terme la subscripció als continguts.

Per subscriure's a un servei RSS determinat, l'usuari haurà de copiar l'adreça URL de l'arxiu RSS i escriure-la en el seu lector.