Les obres de reforma de la coberta del CEIP Jaume Fornaris i Taltavull acaben amb un informe favorable

Les obres de reforma de la coberta del CEIP Jaume Fornaris i Taltavull acaben amb un informe favorable
Aquest passat dimecres es va fer la recepció de les obres amb l'empresa concessionària.

El projecte de reforma del CEIP Jaume Fornaris i Taltavull de Son Servera va passar aquest dimecres 27 de novembre la darrera inspecció que resolia un informe favorable a les obres.

Ibisec, l'empresa concessionària fou qui amb l'Ajuntament signaren un document que acredita el final de les obres de forma favorable.

A aquesta inspecció hi assistiren els tècnics, la directora del centre, la presidenta de l'AMIPA i la regidora d'Educació, Dori Moreno.

Cal recordar que aquestes obres han reformat part de la coberta del centre que data de l'any 1977 i no havia estat reformada mai i per això, sofria filtracions generalitzades.

Aquestes obres han tingut un cost de 322.193 euros i ha inclòs la reforma de la coberta inclinada, la plana transitable de l'edifici principal i el porxo de primària.

També s'han fet unes reparacions a la part ampliada l'any 2008 per tal d'eliminar les filtracions al gimnàs i s'han refet els pendents d'un pati exterior per tal d'eliminar alguna filtració que existia en la coberta del porxo de transició executat per unir l'edifici existent i el nou. A més de la reparació d'algunes cornises de formigó armat de l'edifici original que també estaven danyades.

Amb aquesta recepció de les obres, es compleix un dels compromisos de la regidoria d'Educació amb pares, alumnes i professors del centre.


Data de publicació: 29/11/2019

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es