Menús per a celíacs a Son Servera per la millora en la qualitat de vida de persones afectades

Els restauradors i hotelers que s'adhereixin al projecte amb el compromís d'oferir menús sense gluten, quedaran inclosos en unes llistes informatives que seran publicitades pels ajuntaments promotors.

Els ajuntaments de Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera promouen els menús per a celíacs en els restaurants de la zona, amb l'objecte d'aconseguir una millora en la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia.


Juntament amb les associacions Hotelera i de Restaurants i Bars de la Badia de Cala Millor, aquests municipis del llevant de Mallorca col·laboren amb l'Associació de Celíacs de les Illes Balears en la promoció de les particularitats i les pautes de preparació d'alimentació sense gluten.

El proper dijous, 9 de juliol, tendrà lloc una sessió informativa a càrrec de personal de l'ACIB, a les instal·lacions de la policia local de Son Servera a Cala Millor (c/ Llorer, 3), a les 17h.

Els restauradors i hotelers que s'adhereixin al projecte amb el compromís d'oferir menús sense gluten, quedaran inclosos en unes llistes informatives que seran publicitades pels ajuntaments promotors.

Es prega inscripció prèvia a les oficines d'informació turística.

OIT S'Illot: 971810699. jmorey@santllorenc.es
OIT Sa Coma: 971810892. madrover@santllorenc.es
OIT Cala Millor-SL: 971585409.jcaldentey@santllorenc.es
OIT Cala Millor-SS: 971585864. turismecm@ajsonservera.net
OIT Cala Bona: 971813912. turismecb@ajsonservera.net
OIT Son Servera : 971567002, ext 1035. turismess@ajsonservera.net


 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies