Els ajuntaments de Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera promouen els menús per a celíacs en els restaurants de la zona, amb l'objecte d'aconseguir una millora en la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia.
Juntament amb les associacions Hotelera i de Restaurants i Bars de la Badia de Cala Millor, aquests municipis del llevant de Mallorca col·laboren amb l'Associació de Celíacs de les Illes Balears en la promoció de les particularitats i les pautes de preparació d'alimentació sense gluten.
El proper dijous, 9 de juliol, tendrà lloc una sessió informativa a càrrec de personal de l'ACIB, a les instal·lacions de la policia local de Son Servera a Cala Millor (c/ Llorer, 3), a les 17h.
Els restauradors i hotelers que s'adhereixin al projecte amb el compromís d'oferir menús sense gluten, quedaran inclosos en unes llistes informatives que seran publicitades pels ajuntaments promotors.
Es prega inscripció prèvia a les oficines d'informació turística.
OIT S'Illot: 971810699. jmorey@santllorenc.es
OIT Sa Coma: 971810892. madrover@santllorenc.es
OIT Cala Millor-SL: 971585409.jcaldentey@santllorenc.es
OIT Cala Millor-SS: 971585864. turismecm@ajsonservera.net
OIT Cala Bona: 971813912. turismecb@ajsonservera.net
OIT Son Servera : 971567002, ext 1035. turismess@ajsonservera.net
Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)
Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101