Les obres de reurbanització i millora del passeig Marítim de Cala Millor i Cala Bona comencen aquest dilluns

Les obres de reurbanització i millora del passeig Marítim de Cala Millor i Cala Bona comencen aquest dilluns
Es preveu que aquestes obres tenguin una durada d'aproximadament 5 mesos.

El proper dilluns, 4 de novembre, s'inicien les obres del primer tram del projecte de reurbanització i millora del passeig Marítim de Cala Millor i Cala Bona, entre el carrer de Mestral i el carrer des Comellar Fondo, des de l'hotel Atolon de Cala Bona.

El projecte, que compta amb un pressupost total de 635.249,43 €, dels quals el Consorci Borsa d'Allotjaments Turístics finançarà el 78,71 %, és a dir, 500.000 euros, preveu la restitució de tot el paviment del carril bici, la millora de les xarxes existents i la instal·lació de nou enllumenat públic, senyalització i part del mobiliari urbà, a fi de complir les normes d'accessibilitat, d'innovació i de sostenibilitat. Amb tot, unes actuacions adreçades a modernitzar una de les zones més privilegiades: la primera línia de mar i, per tant, on es concentra la major part de l'activitat del sector turístic.
Aquest projecte té com a objectiu ordenar completament l'espai per reduir incidències i accidents, a més d'eliminar el trànsit a la primera línia de costa i augmentar així l'espai per als vianants, i respon a la intenció de seguir impulsant el desenvolupament socioeconòmic de la zona i pal·liar la degradació que el pas dels anys ha causat en les infraestructures.

Cal recordar, també, que aquesta és només la primera fase d'un ambiciós projecte per al qual ja s'ha demanat la continuïtat. L'Ajuntament de Son Servera ha projectat i presentat ja el tram II d'aquest projecte que s'allargaria fins al carrer de Pula.


Data de publicació: 31/10/2019

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es